14 Jun 2022
praktijk

Uitspraken gerechtelijke instanties en Kifid

De redactie van VAST selecteert voor abonnees en de overige bezoekers op regelmatige basis relevante arresten van de Hoge Raad en gerechtshoven en uitspraken van rechtbanken en van de Geschillencommissie en de Commissie van Beroep van het Kifid. De geselecteerde arresten en uitspraken zijn afkomstig van o.a. rechtspraak nl. en het uitsprakenregister van het Kifid. Een aantal hiervan wordt geannoteerd of verwerkt in een blog, praktijk- of wetenschappelijk artikel. Blogs en wetenschappelijke artikelen worden in open access gepubliceerd en zijn dus voor iedereen toegankelijk.

 

Gerechtelijke instanties

 

VERZEKERINGSRECHT

 

gerechtshof Amsterdam 24 mei 2022, ECLI:NL:GHAMS:2022:1568

Werkgever wijzigt na overgang onderneming de begunstigingsregeling in een levensverzekering en keert na overlijden werknemer uit aan par...

Inloggen

Mandatory field
Mandatory field
Wachtwoord vergeten?

Geen abonnement?

Dank voor uw bezoek! Als bezoeker van VAST kunt u onze blogs en wetenschappelijke artikelen inzien, alsmede een indruk krijgen van de noten en praktijkgerichte artikelen. Om alles in te kunnen zien dient u zich als abonnee aan te melden. Der eerste zes weken is nu bovendien gratis kennismaking.

Neem een abonnement

Keywords

Aansprakelijkeidsrecht
Commissie van Beroep
Financieel toezicht
Geschillencommissie
Kifid
Schaderecht

Auteur(s)

Marcella de Haan

is Managing advocaat bij NN Advocaten

LinkedIn

Sanne Rutten

Secretaris-jurist bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)