12 Aug 2022
praktijk

Uitspraken gerechtelijke instanties en Kifid

De redactie van VAST selecteert voor abonnees en de overige bezoekers op regelmatige basis relevante arresten van de Hoge Raad en gerechtshoven en uitspraken van rechtbanken en van de Geschillencommissie en de Commissie van Beroep van het Kifid. De geselecteerde arresten en uitspraken zijn afkomstig van o.a. rechtspraak nl. en het uitsprakenregister van het Kifid. Een aantal hiervan wordt geannoteerd of verwerkt in een blog, praktijk- of wetenschappelijk artikel. Blogs en wetenschappelijke artikelen worden in open access gepubliceerd en zijn dus voor iedereen toegankelijk.

 

Gerechtelijke instanties

VERZEKERINGSRECHT

 

gerechtshof Arnhem-Leeuwarden 26 juli 2022, ECLI:NL:GHARL:2022:6394

Vervolg op ECLI:NL:GHARL:2020:10255; sleutel gestolen auto was niet origineel maar paste wel op door verkoper vervangen slot; auto...

Inloggen

Mandatory field
Mandatory field
Wachtwoord vergeten?

Geen abonnement?

Dank voor uw bezoek! Als bezoeker van VAST kunt u onze blogs en wetenschappelijke artikelen inzien, alsmede een indruk krijgen van de noten en praktijkgerichte artikelen. Om alles in te kunnen zien dient u zich als abonnee aan te melden. Der eerste zes weken is nu bovendien gratis kennismaking.

Neem een abonnement

Keywords

Aansprakelijkheid
Kifid
Schaderecht

Auteur(s)

Marcella de Haan

is Managing advocaat bij NN Advocaten

LinkedIn

Sanne Rutten

Secretaris-jurist bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)